Om oss

EiendomsMegler 1 Næringsmegling ble etablert i 2005, og eies av SpareBank 1 Sørøst-Norge.

Det forplikter å være et datterselskap av et stort finanskonsern med over 170 års historie. Derfor er vi opptatt av å bygge langsiktige relasjoner i markedet, og jobbe strategisk sammen med våre oppdragsgivere.

Vi skal ha bransjens mest fornøyde oppdragsgivere! For å nå det målet mener vi høy faglig kompetanse, engasjement for prosjektene og et samarbeid basert på gjensidig tillit er avgjørende.

Med vår eierbank i ryggen tilbyr vi komplette løsninger innen eiendom, bank, regnskap og forsikring – både til virksomheter og privatpersoner.

Sammen skaper vi verdi for deg!

Vi er en del av SpareBank 1 og EiendomsMegler 1 alliansen

SpareBank 1 er Norges nest største finansaktør

SpareBank 1-alliansen består av 15 selvstendige sparebanker over hele landet som samarbeider om felles plattform og merkevare. De ulike EiendomsMegler 1-selskapene er heleide datterselskaper av de lokale SpareBank 1-bankene på stedene de tilhører, med over 800 meglere som tilbyr alt fra prosjekt- og næringsmegling til formidling av boliger samt fritidseiendommer.

Hvorfor velge oss?

Visste du at

Som en del av EiendomsMegler 1 tilbyr vi næringsmegling i hele landet, dette gjør oss til en betydelig bransjeaktør i Norge. Våre oppdragsgivere kan derfor være trygge på at vi alltid har lokal kompetanse der de er, og det største nettverket både lokalt samt nasjonalt.